Will's Memory Lane

Will Claase is sinds 1972 actief in de muziek en dan vooral in de genres Country & western en Rock & Roll. Will voelt zich thuis op diverse podia en zalen, groot en klein, en door de diversiteit in zijn repertoire laat Will net zo makkelijk de ouderen genieten met zijn herkenbare liederen uit de 50’er, 60’er en 70’er jaren, als voor de line dancers op een Country festival of de bezoekers van een Masoek Sadja, Kumpulan of Pasar Malam. Zowel in Nederland, België als in Spanje is Will ook solo succesvol is geweest. Naast het countryrepertoire is Will zich ook meer gaan toeleggen op het repertoire van Elvis Presley (zijn grote idool), muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70 en Easy Listening.

In zijn jeugd werd Will vooral geïnspireerd door de platen, die zijn vader Pietje tijdens zijn vaartijd bij de Marine mee terug naar huis nam en werd dan vooral geraakt door de harmonie en samenzang. Op de middelbare school kwam Will in contact met Ralph Paap, die solo- en slaggitaar speelde en met wie hij liedjes van Elvis Presley, Rick Nelson en Cliff Richard oefende. Samen richtten ze hun eerste schoolbandje op, wat zich later uitbreidde tot een heuse band ”New Deep”, met in het jaar 1982 als hoogte punten de 1ste prijs tijdens het Internationale Countryfestival te Uden en de 1ste prijs in AVRO’s Nieuwe Oogst. Na het uiteenvallen van deze formatie in 2000 is Will solo gegaan en is later uitgenodigd om toe te treden tot de Country-Linedanceformatie “Indian Summer”, waarbij ze menig voetje van de vloer hebben gekregen. In mei 2011 heeft Will zijn 3de cd “Hold Me Close” uitgebracht, waarop 20 songs met de diverse genres, die Will vertegenwoordigd. In dat zelfde jaar heeft hij op verzoek een tribute-show aan Jack Jersey neer- gezet, welke show hij dan ook aan zijn repertoire heeft toegevoegd. Will stond op het Christmas Countryfestival te Rijswijk en heeft ook diverse jaren op het Spikker Country Festival gestaan.

Tijd: van 13:30 tot 17:00 uur (zaal open 13:00 uur)

U kunt ook na het optreden gezellig met ons mee-eten voor €5,50.

Kosten

De entree bedraagt € 7,00 p.p

Komende edities:

  • 26 september 2021
  • 28 november 2021
  • 30 januari 2022
  • 27 maart 2022

Let op! Bovenstaande data zijn onder voorbehoudt en zullen plaatsvinden binnen de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19.